Aftellen; nog 3 dagen

Nog drie dagen op Post T
en ik neem een verse collega mee.

Zij was een uitzendkracht en werkte inderdaad nog niet zo lang op onze Post. Natuurlijk had men liever een jonge lichting dan die oude garde (die moeilijk deed over alles en bovendien veel duurder was). Wat mijn persoon betreft had men daar volkomen gelijk in. Mijn arbeidsethos liet te wensen over, daar deed ik niet moeilijk of ‘ondoorzichtig’ over. Het lag niet aan Ronja noch aan de andere jonge nieuwkomers. Zij liet zich trouwens ook niet zo gemakkelijk inpakken als het hier lijkt. Wij waren aan het oefenen voor de ‘Folie Bergère Show’. Daarin zou ik de rol spelen van ‘Folie fetisjist’. Ik liep dan rond met molentjes. Helaas is deze afscheidsvoorstelling niet meer van de grond gekomen. Ik kon mijn boeltje pakken.